Sugar CRM szoftver információ

A SugarCRM külföldön már bizonyított: minden kis- és nagyvállalkozás vállalatirányítást érintő igényét képes kielégíteni. Annak függvényében, milyen profillal dolgozik cége, több szoftverváltozat közül is válogathat. Az egyszerűbb verzióktól a bonyolultabbak felé haladva az alábbi oldalakon ismertetjük a programok szolgáltatásait.

Összesítő táblázat

Sugar Community Edition

Az ügyfélkezelő szoftver alapváltozata, lényegi funkciókkal. Ideális első CRM rendszerként; a könnyen kezelhető szoftvercsomag egyszerűen bevezeti a felhasználót az ügyfélmenedzselés világába. Használata számtalan előnnyel jár, ráadásul alapverzióról lévén szó, ingyenesen letölthető és telepíthető.

Bővebben

Sugar Professional

Igazi vállalati szoftvercsomag, 15 GB on-demand dokumentumtárolásra használható tárhellyel. Az alapfunkciók mellett megjelennek olyan kényelmi szolgáltatások, mint az automatizált szerződéskötő modul, amely nyilvántart minden hatályos szabályt és kezeli az árfolyamok változásait is. Teljes mértékben kompatibilis a Microsoft Office programcsomaggal, ugyanakkor mobil alkalmazások keretében is elérhető.

Bővebben

Sugar Corporate

Komolyabb vállalatok számára kialakított programverzió, 30 GB on-demand tárhellyel. Az online futtatáson túl megjelenik az offline használati mód, nagyfokú adatvédelmi eljárások mellett. Használata vezeték nélküli internet esetén is gördülékeny; a szoftver PDA-n és okostelefonokon is egyaránt működik.

Bővebben

Sugar Enterprise

60 GB on-demand tárhelyet nyújtó változat, amely már képes SQL jelentések publikálására is. Támogatja az Oracle és DB2 adatbázisok kezelését, kielégítve ezzel a nagyvállalatok vezetőinek igényét. Az offline és mobil használati módok sora természetesen e verziónál is biztosított.

Bővebben

Sugar Ultimate

Teljes funkcionalitással bíró nagyvállalati ügyfélkezelő szoftvercsomag. Az online és offline használati módok mellett adott a lehetőség a mobil alkalmazások igénybevételére is. On-demand dokumentum-tárhelye kiemelkedő, 250 GB-os kapacitással rendelkezik. Automatikus biztonsági adatmentéssel dolgozik, mindenkori ügyfélletöltéssel.

BővebbenSugar CRM szoftver